Menu

Prijavite se na naš Njušleter!

Zašto? Pa ako ne iz ljubavi, zato što pratite članke, k tome - mnogi od vas nisu Facebooku a voljeli biste proNjuškati i malo naših privatnih fotki i epizoda koje tamo dijelimo...(ima stvarno svakakvih ;))
Ili su vam naši članci korisni (nadamo se, nadamo :)) a ne sjetite se pored svih obaveza kliknuti i ovdje?
A možda nije ni prvo ni drugo, pa onda se prijavite iz čiste koristi ;))

Na primjer, evo što možete od nas dobiti za 8.Mart:

Dakle, prva osoba koja 08.03. u podne (12:00) pošalje u naš njušbox točan odgovor na nagradno pitanje KAKO SE ZOVU MEKUŠI STRAŽNJIH NOGU - na poklon će dobiti ovaj (lijevi) prsten umjetnika Zlatka Odrčića:Opis prstena, nešto o Zlatku i odgovor na pitanje kriju se ovdje:
http://rujanajeger.com/index.php/jeste-li-znali/item/283-miris-psecih-sapa

Također, naši prijatelji iz dog-friendly Galerije Link (Radićeva ul. 27 u Zagrebu) daruju jedan privjesak od ručno rađenog maslinovog drveta s otiskom šape, kao i 10% popusta na sve proizvode za naše Njušleteraše u njihovom web shopu zaključno s 08.03. u 20 sati - pored svog imena upišite riječ NJUŠ: https://galerija-link.hr/.


Da biste dobili privjesak, morate poslati svoje ime, adresu i fotografiju šapice vašeg psa na mail " href="http:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
">//Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa će oni odabrati šapicu-dobitnicu!P.S.
VAŽNO: U odgovor na prijavu će vam stići mail u kojem sve ovo piše, nemojte se začuditi. To je prvi i zadnji takav koji ćete dobiti, a tu je radi vaše vlastite cyber sigurnosti, kako biste potvrdili da stvarno želite primati naše mailove.

 

KOMENTARI

Share
back to top
The most visited gambling websites in The UK